Spotřebováno: Řasenka roku a malé produkty velkých značek

Co nás v uplynulém měsíci zklamalo, nadchlo, zkrášlilo nebo zničilo?

Dobrý kosmetický produkt poznám podle toho, kolika lidem ho doporučím. Například jmenovanou řasenku v tomto článku používá tak šest mých kamarádek. Stejné je to i s parfémem, jehož nošení často ovlivňují pochvalné i kritické reakce okolí. Zkrátka na některé recenze nemůžete být sami a dnešní článek je toho důkazem.

Chvála bohu a santalovému dřevu

Vždycky když spotřebuji parfém, je to smutná událost. Ale vždy, když si přičichnu k víčku, vybaví se mi vzpomínky s ním spojené, podle kterých poznám, zda ho potřebuji znovu. A tenhle potřebuji. Byl se mnou na důležitých pracovních pohovorech i na rodinných oslavách. Voní po návykovém santalovém dřevu, fíkovém mléku a jemném práškovém pižmu. Vůně čistoty, něžnosti a ženskosti. Ideální pro milovnice těžkých tabákových vůní, které jako žena musíte občas vyvážit i něčím romantičtějším.

VAN CLEEF & ARPELS, parfémovaná voda Santal Blanc, 3 910 Kč

Lepidlo s třpytkami

Lesk na rty tak zbožňuju, když ho vidím na někom jiném, ale když ho zkusím sama, vždy skoro nemůžu odlepit rty od sebe. Bohužel nebyl výjimkou ani tento bestseller od Macu, který má překrásnou barvu i třpytky v sobě. Hned jak jsem v něm ale vyšla ven, nalepily se mi na něj vlasy, špatně se mi celý den mluvilo a polibky jsem ten den také raději nikomu nedávala. A to nechcete.

MAC, lesk na rty Dazzleglass, 640 Kč

Konečně jsem ji našla

Najít řasenku, která bude vaše řasy dělat delší, objemnější a navíc se ještě nebude obtiskávat, je nadlidský úkol. Ale i ten jsem jednoho dne pokořila. Tak dlouho jsem totiž v drogerii chodila kolem neustále vyprodaného stojanu s tímto produktem, že mě začal zajímat. Když jsem si řasenku poté objednala on-line, pochopila jsem a s čistým svědomím říkám, že je nejlepší, kterou jsem kdy zkoušela. A vy byste měli taky.

MAYBELLINE, řasenka Lash Sensational Sky High, 269 Kč

Příběh lepší než obsah

Mít v koupelnové poličce čisticí pěnu na obličej značky Dior vypadá dobře, co si budeme nalhávat. Po jejím tříměsíčním používání ale můžu říct, že to je asi tak všechno. Mou pleť sice dočistila, ale i když je určena i pro citlivější z nás, pálila mě a já se nemohla dočkat, až ji pokaždé smyju. Voní hezky a textura je také příjemná, ale ani svými hydratačními vlastnostmi mě nepřesvědčila o tom, abych ji potřebovala znova. To raději Dior kabelku. Nicméně příběh jejího vzniku a promyšleného složení jsem sepsala pro web Ffaasshhiioonn ZDE.

Kontury v krabičce

Bronzer mi v kosmetické taštičce vždy vydrží roky a o to víc vždy lituji, když mi dojde. Zvyknu si za tu dobu na něj a konkrétně tento od Nars byl dokonalý! Skvělý odstín, textura, výdrž, všechno! Vytkla bych snad jen černý matný obal, který se mi stejně jako všechny ostatní produkty od této americké značky, velmi rychle opatlal. S bronzerem od Narsu jsem svému obličeji vždy dodala zdravý nádech sluníčka a vykouzlila s ním vysněné lícní kosti, se kterými jsem se bohužel nenarodila. Ale ani to nevadí, když máte tuto kouzelnou krabičku.

NARS, Bronzing powder, 1 090 Kč

Klára Dedková

Od malička jsem si přála pracovat v módním časopise, ale když se můj sen splnil, zjistila jsem, že chci ještě něco víc – sedět v kavárně a pracovat na něčem vlastním. Miluju všechny ty holčičí věci, jako jsou kabelky, rtěnky nebo podpatky, ale dokážu ocenit také klasickou hudbu, kvalitní filmy, víno, architekturu nebo svíčkovou od babičky. Jsem posedlá parfémy, svíčkami a vším, co voní. Mužů nevyjímaje.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *