Entering lucky girl era: Nalaďte se na říjen Zákulisním playlistem

Září je za námi a s ním i retrográdní Merkur, Venuše i Jupiter, blue moon, super moon a úplněk v Beranu. No, prostě to bylo náročné a do října vstupujeme s čistým štítem. Tak se na to nalaďte společně s námi a Zákulisním playlistem!

Na V Zákulisí se s vámi dělíme o naše koníčky, názory, tipy na oblíbená místa, podniky, kosmetické produkty i knihy. Takže se přirozeně podělíme i o to, co nám každý měsíc hraje ve sluchátkách!

Proto si teď pravidelně můžete naladit náš Zákulisní playlist, kde najdete hudbu, která podkresluje náš měsíc. A stejně jako při výběru témat – i tady čekejte všehochuť. Věříme ale, že vás bude bavit! 

Nebudeme chodit kolem horký kaše. Září stálo za… starou belu. Takže tentokrát je playlist zároveň manifestací good vibes a vstupní brány do naší zasloužené *lucky girl era*! Takže pokud takhle vypadá i vaše představa ideálního října, připojte se k poslechu!

Jak znějí další playlisty měsíce?

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *