Designové kousky za zlomek ceny: tady je náš průvodce výběrovými sekáči!

Toužíte po nějakém kousku od prestižního módního domu a nemáte dost financí? Nebo jen podporujete slow fashion? Výběrové sekáče are the way! V Praze jich je spousta a téměř každý den přidávají úchvatné kousky. Pojďme se na ně společně podívat!

Archive Store

Archive Store je skvělé místo, kde hledat luxusní kousky v perfektním stavu a za přijatelné ceny. Založila ho stylistka Kateřina Bahnová, která má dokonalý vkus a cokoliv najdete u ní v showroomu, sama vybírá. Archive funguje převážně na Instagramu, kde každý den přibývají nové kousky, ale bez zvonečku na upozornění je sehnat kousek skoro nemožné. Doporučujeme dohodnout si schůzku v showroomu, kde máte možnost vidět kousky, které ještě online nejsou.

Lula Vintage Prague

Lula Vintage je krásný second hand pod taktovkou Lucie Kratochvílové. Výběr je pestrý od dostupných značek, až po ty prémiové. Lula má eshop, ale i nádherné studio ve Vodičkově ulici, kam rozhodně stojí za to zajít. PS: Seženete zde i polskou značku s upcycled kousky Couple Dansant!

More Than Fashion

Vinohradský sekáč Pavlíny Kozojedové, More Than fashion, kde najdete kousky od celebrit a stylistů. Luxusní značky za neuvěřitelné ceny můžete sehnat přes Instagram nebo se stavit právě na prodejně. Kousky se zde neustále točí a pokaždé najdete nějaký poklad.

Treasures Prague

Zatím jen instagramový vintage obchod Treasures se značkovými kabelkami. Opět bez zvonečku nemáte šanci, ale když to stihnete, je opravdu o co stát. Pravidelná dávka vintage Chanel, Gucci nebo Fendi! Ceny mají naprosto bezkonkurenční a stav kabelek je vždy na jedničku. Nově si také můžete ke své krásce nechat vystavit certifikát pravosti.

Žofie Holá

Baví mě být kreativní a zajímám se o vše, co souvisí s estetikou. Móda ale rozhodně vede! Sdílím svůj styl na sociálních sítích, studuji business a starám se o jednu chlupatou potvoru (Haf). Jsem v zákulisí zákulisního Instagramu, no a teď pro vás i píšu. Připravte se na pořádnou dávku fashion contentu!

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *