Madrid Coffee Guide: Kam vás pustí s laptopem? Část druhá

Španělsko má na digitální nomády políčeno a možnost pracovat v kavárně na notebooku je tady vzácností. Kam vás v Madridu pustí i s laptopem a nechají vás na něm několik hodin nerušeně pracovat?

Urbano

Malá kavárna, která k práci během všedních dnů nabízí velký sdílený stůl. Kromě toho spoustu domácích dobrot a brunche.

Přečtěte si první část! Kam v Madridu, jste-li digitální nomád?

Bucólico

Nejútulnější kavárna v Madridu, jak dělaná do upršených podzimních dnů, nabízí k práci ve všedních dnech sdílený stůl. Kromě výběrové kávy nabízí í naturální vína, domácí pečené dobroty a celodenní brunche.

Four

I tato kavárna nabízí k práci ve všedních dnech místa u velkého sdíleného stolu. Kromě ranní kávy se doporučujeme zdržet až do obědového menu u skleničky naturálního vína.

HanSo

HanSo má dvě pobočky, v obou povoluje práci ve všedních dnech na baru nebo u sdíleného stolu. Kavárny jsou velmi oblíbené pro vlastní praženou kávu a širokou nabídku brunchů a dezertů.

Nomade

Podle názvu by se mohlo zdát, že Nomade je tím pravým místem pro digitální nomády. I tady ale musíte opatrně – práci povolují jen během všedních dnů od 14 hodin dál, navíc ve speciální místnosti v přízemí.

Adorado

Adorado je prostorná kavárno-bar s velkou terasou. S notebookem vás nevyhodí, když se ale ukážete o víkendu během brunch-hour, radost z vás mít nebudou.

Pavón

Další z útočišť pro noční sovy, které chtějí odbýt práci jak u ranního kafe, tak ve večerních hodinách u skleničky Riojy, a to i o víkendu.

Chcete další tipy?

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *