Rok 2022 na V Zákulisí: queerbaiting, investice i mluvení při sexu

Ani nemůžeme uvěřit tomu, jak rychle tento rok utekl. Ani tomu, že již třetím rokem společně tvoříme V Zákulisí. Děkujeme, že nás čtete. A věřte, že na příští rok chystáme velké věci! Ještě předtím se ale společně ohlédněme za našimi (i vašimi) oblíbenými články za rok 2022.

Co všechno jsme na V Zákulisí řešily?

Začněme tím smutným. Článek jsme věnovaly britské královně a tomu, co všechno se po její smrti ve Spojeném království změní. Taky všem těm, které se vyplatí sledovat pro aktuální dění na Ukrajině.

Náhledly jsme pod pokličku investování, ale taky tomu, že je úplně v pohodě NEinvestovat. Posvítily jsme si na fenomén body-positivity nebo se snažily vysvětlit, co je špatně na queerbaitingu.

U stolu

Milujeme víno, ale to už asi víte. Proto o něm i často píšeme (třeba tady jsme psaly o tom, jak se v něm vůbec vyznat) a zpovídáme i odborníky v oboru. Třeba sommeliera naší milované Bokovky Martina Šmída.

Daly jsme vám taky tipy na podniky, kam snad radši ani nechoďte, ale i na místa, která byste určitě navštívit měli! A koho jsme ještě vyzpovídaly? Třeba Sofi z Masterchefa nebo Lenku Foltýnkou o její profesi foodstylistky.

Průvodce

V této rubrice vás pravidelně bereme do zákulisí zajímavých akcí (třeba na vyhlášení cen Esquire Man nebo České Miss Essens), dáváme vám tipy na kulturní novinky nebo vás upozorňujeme na totální propadáky.

Vyzpovídaly jsme také spoustu inspirativních lidí. Přečtěte si rozhovory třeba s designérem Ronym Pleslem, hercem a autorem dramatu Moritz Štěpánem Tučkem nebo autorem knihy Českej rap Ladislavem Zemanem.

V posteli

V sexu vás nejvíce zajímalo, jak si vybrat první vibrátor. A my se vůbec nedivíme. Pro nás byl první vibrátor doslova zlom a od té doby jsme jich vyzkoušely už několik. A náš tajný spolupracovník otestoval i vibrátor pro pány.

Zajímalo nás proto, i jak jsou na tom obecně Češi s masturbací, o tom si přečtěte tady. Hodně vás bavili taky ankety. Třeba ta o masturbaci nebo o mluvení při sexu. A kdyby vás náhodou zajímalo, jak to chodí v bordelu, nebojte, i tam jsme vyslaly tajného zvěda!

V maskérně

Naší beauty odbornicí je Klárka a ta vás i v roce 2022 průběžně informovala o všech novinkách v rubrice spotřebováno. Kromě toho jsme si posvítily na micelární vodu a jak ji používat správně či důkladnou péči o vlasy v salonu Bomton.

Vyzpovídaly jsme make-up artistku Martinu Loy (nejen) ohledně líčení zpěváka Yungbluda, barevnou Koki Mlejnkovou nebo dvorní make-up artistku českých magazínů Elišku Matějkovou.

V šatně

Pro lokální módu byl 2022 velkým rokem. Byly jsme na fashion weeku v dubnu i v září, nakoukly jsme do zákulisí a neslušně jsme naslouchaly kolegům v prvních řadách.

Psaly jsme o tom, jak se móda inspiruje v jídle nebo třeba o otevření butiku Chanel v pražské Pařížské ulici. Vyzpovídaly jsme taky influencera Lojzu Martínka a shrnuly nejnovější kolekce lokálních brandů.

TOP 10 nejčtenějších článků roku 2022:

  1. Love Island Československo: Jací jsou noví účastníci a kdo je adeptem na výhru?
  2. Kdo bude příští šéfredaktor(ka) české ELLE? Představujeme možné kandidáty
  3. Tak za kolik? Aneb jak to chodí v bordelu
  4. Kde začíná queerbaiting a proč se z inkluze stal marketingový nástroj?
  5. Jak vybrat první vibrátor: Návod pro začátečníky
  6. Herec Jan Mansfeld poodkrývá v rozhovoru nejen zákulisí seriálu Ulice
  7. Fatale Vanity: Inspiruje mě každá žena, která se nebojí chytit svět za koule
  8. V práci s tantrickým masérem: Žádný požadavek není šílený a stát se může cokoliv, co budete chtít
  9. Spotřebováno: Zázračný krém proti akné i rozmazávající se tvářenka
  10. Proč je nová rádoby cool reality show Praha Den & Noc propadák? #Trapas

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *